Friday, October 5, 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

Assalamualaikum & a very Good Morning , Afternoon , Evening Or night..Hehe..Sorry sebab tak dapat update blog zul ni..Hehe , jgn marah.. So , Today I was join a segment again .. Segmen Kenapa aku berblog? by Lyssa Faizureen .. Banner dekat bawah ..










Kenapa Aku berblog ? Untuk mengisi Masa Lapang . Macam mana aku boleh terjebak dalam dunia blogging ? Melalui kawan di sekolah .Apakah tujuan utama/asal aku berblog?Untuk berkongsi cerita saya kepada orang lain .Apa yang menariknya  tentang blog aku ni? Saya tak lah cakap blog saya ni menarik sebab saya post tentang perkara yg berlaku je.. .Siapa yang menjadi sumber inspirasi saya dalam dunia blogging ? Fizgraphic.com , Blog kerana manisnya epal & Kak Lyssa lah..hehe


So , That's all .. Saya dah muntahkan semuanya ..Hahaha.. :)


50 comments:

  1. dr segmen lyssa =)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen sama.
    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini jugak ye :) http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  4. Salam :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama..azwa follow skali blog ni..

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
    Salam perkenalan...follow sini..no.143..
    jemput singgah blog fendy...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  7. segmen same..bw ~
    http://sampaicucuratap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Hye Comel, Dari segmen yang sama :)
    Salam ukhwah dari Ju'ah, Comel blog awak :)

    http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen lyssa :)

    http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yg sama..happy blogging (^_^)v
    http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen lyssa... ^_^

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  12. hi!

    dr segmen yang sama :)

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    #148

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  14. MORNIIIIIING!!
    Singgah sini :D

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  15. assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  16. saya datang BW dari segmen yang sama. ^^ happy blogwalking

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan :) dari segmen lyssa faizureen.
    http://tengkuiji.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  19. Datang dari segmen yang samaaa , done follow blog awak and komen entry awak jom follow blog saya dan komen entry saya pulak :) http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  20. dari segmne yang same.. singgah cini..

    http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen yang sama , jom singgah kite nyer laakkk .. joomm laa :)

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  22. Hai , dari segmen kak Lyssa :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen yg sama (:
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  24. Maryam datang lawat dari segmen yang sama : )
    ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛

    http://kazeyuko.blogspot.com/#/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  25. Dari segmen yang sama..
    done follow you! (154) follow me back!

    http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  26. Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  27. Zam terbang melayang dari segmen Lyssa & mendarat kat sini ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    Ok, gtg now~ Bye :D

    ReplyDelete
  28. Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

    http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  29. datang jenguk dan follow! coming from segmen lyssa.. jempot la ke blog minah yg biasa itu simple!
    selamat berkenalan! =D

    http://minahsempooot.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. cantik blog :D

    http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  31. singgah sini.. jom singgah blog hanis plak :)
    http://rightnot.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  32. salam selamat bersegmen ya :)
    shida singgah dr segmen lyssa juga..
    visit me back >>
    195. http://www.duniashida.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


    nice blog :)

    ReplyDelete
  33. Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

    Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  34. Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


    Tq

    ReplyDelete
  35. tinggal jejak kat sini...baca ni..
    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/whatchuwant-is-back-with-big-surprises.html

    ReplyDelete
  36. singgah melawat sini.... http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  37. BW dr segmen yang sama

    http://eryati.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. Singgah,baca entry dan follow sekali..=D

    http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  39. singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

    ReplyDelete
  40. Datang melawat sini :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  41. dtg terjah dari segmen yg sama. follow sini. 161. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  42. maaf sebab lambat terjah blog ni...dari segmen sama :)

    http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  43. hi.. done follow awak.. dari segmen lyssa :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  44. salam hye..
    dri segmen yg sme..
    done follow u..
    vsit my blog ok..
    klu sudi follow la skli hehehe

    ReplyDelete
  45. deno singgah dari blog lyssa tapi tapi tak sempat join... deno sakit lagi dan masuk hospital... biasa mcm ni la patient SLE mcm deno, sng sakit... hari ni hari ke 9 deno kat spital.... btw, deno folow sini :)

    ReplyDelete
  46. singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

    ReplyDelete
  47. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    ReplyDelete

assalamualaikum..
Leave comment korang di bawah ni...
☞♛Copyright By Owner♛☜